4/7/14

DEFUNCIÓ DEL NOSTRE COMPANY JOSEP SOLANES


Ahir, dia 3 de Juliol de 2014, ens va deixar per sempre el nostre company 
JOSEP SOLANES
 Primari del 1949

SOPESDESAPOS, si es pot dir així, lamenta profundament aquesta irreparable pèrdua. Jo, el Benseny, temps enrere, desconeixia la seva existència. No manteníem cap tipus de relació i la diferència d'edat no ens va fer coincidir al Seminari.  A raó del naixement d'aquest blog centrat, principalment, en recuperar moments i imatges del nostre pas per aquella Casa, i molt especialment, quan encetarem la curiositat per saber de mossèn Quer, en Josep em va contactar i tot seguit sintonitzàrem. Des de llavors he mantingut  una relació d'estima i amistat, que ara en aquests moments valoro especialment.

                                                                                                 
                                                   

En Solanes enamorat del seu pas pel Seminari i dels seus companys va voler deixar-n'hi constància amb  les seves col.laboracións en aquestes pàgines.  Comentaris, fotografies, poesies, i últimament les seves apreciades filmacions en donen fe. Era una persona activa, engrescadora i un nat dinamitzador. El trobarem a faltar.

                                                              DESCANSA EN PAU



1 comentari:

  1. Por éste medio me he enterado de su partida, lo conocí brevemente, pero valoro su fuerza y su calidad de hombre de bien. Dios lo tenga con El. QEPD.
    Fernando Cortés Jubany

    ResponElimina