ELS QUE ENS HAN DEIXAT

AQUESTA PÀGINA RECULL, INICIALMENT, ELS COMPANYS DIFUNTS DEL NOSTRE CURS.  Primaris  de 1961.

PODEU CONSULTAR TOTES LES ALTRES ENTRADES, REFERIDES A DEFUNCIONS,

CLICANT AQUÍ

oOo


Ells no hi seran en el Cinquanta Aniversari. Tindrem un record emocionat per en  POCIELLO, en VILELLA, en DOMINGO en  BARRERA  i en MONGUET.  Els trobarem a faltar.
oOo


Domingo POCIELLO

Publicat al  Divino Afán - Febrer 1963


Ramón VILELLA
Els nostres companys, Vilella, Pocielo i Monguet gaudint de la gresca, en les sortides a la muntanya. Antonio DOMINGO


 El Nicolàs em fa arribar aquesta mala notícia :


"Acabo de parlar amb la germana del Antonio Domingo de Puigcerda.Ma dit que el seu germa va morir al maig de aquest any de cancer a Madrid on vivia desde els 20 anys.Se ma fotut a plorar quan li he dit que voliem celebra el 50 aniversary.Un altre que falte."

L'Antonio DOMINGO va celebrar amb nosaltres la Diada de l'Adéu, al cinqué curs d'Humanitats. Havíem  acumulat  cinc anys d'intensa convivència. Esperàvem il.lusionats el nostre retrobament. Això ja no podrà ser.
Company que al Cel siguis.Ramón BARRERA


Fa uns tres anys, de mort sobtada, ens va deixar el nostre company Ramón Barrera. Amb ell compartírem uns pocs anys el Seminari. Ere un bon xicot. Que descansi amb  pau.Manel MONGUETEn Manel MONGUET de Sant Martí de Canals, ens deixà a l'edat de 21 anys a conseqüència d'un accident de tràfic. Va conviure amb nosaltres durant  el dos primers d'anys al Seminari. En guardem també un bon record.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada