6/6/13

HOMENOTS. DOS EX-SEMINARISTES CREU DE SANT JORDI 2013



DOS EX-SEMINARISTES D'URGELL ENTRE LES 25 PERSONALITATS QUE AQUEST ANY 2013 HAN REBUT LA CREU DE SANT JORDI. 

La distinció els hi fou entregada el passat dia 15 de Maig al Saló de Cent de la Generalitat.

Aquestes personalitats s'han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment , en el pla cívic i cultural.
La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.


ANDREU GISPERT I LLAVET


Economista. En reconeixement als serveis prestats a Catalunya des de d’alts càrrecs de l’Administració i també en corporacions públiques, singularment com a directiu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació i del Port de Barcelona. Les seves col·laboracions periodístiques també han contribuït a fer progressar l’economia i el país.


En l'últim dinar del " penúltim dijous de cada mes", en Gisper, que procura no deixar de assistir-hi i ens espera sempre assegut a la terrassa acompanyat d'una bona botella de vi blanc, va rebre la nostra felicitació.


JOAN PLANES VILA




Empresari. Per haver contribuït a internacionalitzar l’economia catalana i a generar riquesa al nostre país. L’any 1969 va fundar Astral, empresa que donaria origen a Fluidra, grup multinacional dedicat al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua del qual és fundador i president. Amb seu a Sabadell, té delegacions i centres productius arreu del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada