1/6/13

3ª TROBADA PRIMARIS 1961 a TARRAGONA - Convocatòria



Companys, primaris del 61.     Com passa el temps !!   Sembla que era ahir:  aquella vesprada, quasi d'estiu, fresca, a la terrassa de l'hostal del Santuari del SantCrist, engolint l'últim àpat de la jornada en  la vostra companyia i senyorejant, des d'aquella atalaia, el riu, el pont i la ciutat de Balaguer.  Era LA SEGONA TROBADA, a primers del mes de Juny de l'any passat i, de cop i volta , s'han despenjat silencioses totes les fulles del calendari, i ja hi tornem a ser:  el pròxim dia 8 de juny, la TERCERA .  

Aquest cop, anem a tocar el mar, les pedres, l'historia d'una ciutat imperial, TARRAGONA.  Hi estem tots convidats !                                                  El nostre company, Joan López, veí i enamorat d'aquells indrets, ens ha preparat un programa relaxat, però complert i arrodonit. El podeu consultar, i us hi esperem !
Tenim comptabilitzats, de moment, una vintena i escaig d'assistents, i encara, els endarrerits, teniu de termini  fins a final de mes.





1 comentari:

  1. cuanto me hubiera gustado poder estar con vosotros! Os prometo que la pròxima vez no faltaré. Agradecedle todos a Josep Maria por haberme localizado. He vivido con las fotos mmentos inmemorables. Gracias a todos.
    J.Perez

    ResponElimina