19/10/18

20ª TROBADA ANUAL PRIMARIS DE 1951. PENELLES I RODALIES






 Un any més, els primaris del 51 hem celebrat la Trobada anual els dies 21 i 22 de Setembre. Aquest any ha sigut la vintena. Estem una mica cascadets per l’edat, però com que l’esperit és jove ens en anem surtin, encara que tenim que lamentar la mort durant aquest any del company Isidre Esteve de Vilanova de l’Aguda i resident a Peramola.

Hem tingut una Trobada mol atractiva, on hem visitat els murals de Penelles, el centre d’interpretació Lluís Companys al Tarròs, l' Estany d’Ivars i el Castell del Remei.

A Penelles, el nostre company Josep Mª Bochaca, fill de aquesta població, juntament amb el Batlle ens parlaren de com s'havia fet el projecte del Festival dels Murals, els quals ja tenen 3 anys. A continuació els vàrem visitar, destacant el mural que hi ha al cobert de l'Ajuntament, i sobre tot el de l'avi Tato, veí del poble : Joan Mata de cal Tato, que si no estic mal informat mori dos dies desprès (el dia 24 als 88 anys ) i el dia 30 a la TV4 emetran un reportatge d’ell en “volando voy".

                                                                             
                                                      
Varem fer, tambè,  una visita visual a l'Estany d’Ivars i tant al Centre d’ Interpretació Lluis Company com al Castell del Remei vàrem seguir les explicacions donades, amb la particularitat que a Castell del Remei, amb Mossèn Josep Mª Ricart gran music, jubilat, resident a la Fuliola, fill també de Penelles i company nostre , cantàrem a l’ església les plegàries de la Verge del Remei.

Acabàrem la Trobada amb un dinar de germanor al Hotel Restaurant del Santuari del Sant Crist de Balaguer, acordant fer la del' any vinent a la Seu d’ Urgell                                                                   

    Joan Perera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada