25/11/16

ELS PENÚLTIMS .- Novembre de 2016


Com ja és tradició,  tant si plou com si fa sol,  uns companys ex-seminaristes de la Seu, continuem retrobant-nos cada penúltim dijous de mes, en el  dinar de germanor, al restaurant Oliva de Barcelona, a tocar del Centre Comarcal Lleidatà. Pura coincidència.

Els assistents en aquest àpats , minven o augmenten en funció de les seves obligacions familiars o prescripcions mèdiques, però l'alegria, la xerrameca i la gresca no decauen.
Crec que aquesta última vegada hem passat de trenta tres comensals. Algun dia, farem una relació nominal de tots els que han compartit, des dels seus inicis, aquesta llarga taula. També , a veure si podem  enregistrar un petit vídeo, on els companys ens adrecessin unes poques paraules tot identificant-se. A l'altra banda ens volen sentir i  reconèixer.

Aquest cop, el nostre director de coral, en Sotelo, ens ha lliurat gratuïtament, com sempre, la partitura de  "Va, pensiero", obra coral del tercer acte de Nabucco de G. Verdi, que fou cantada a l'hora dels postres, sense assajos prèvis: res de res i a viva veu.

Escolteu-nos i gaudireu d'aquesta peça. Es nota la formació musical dels intèrprets, formació anhelada i esperonada,  en els seus seminaristes, pel  bisbe Iglesias. Escolteu, escolteu ...No és cap broma. Com  de bé ressonaria si hi haguéssim pogut dedicar uns minuts a assajar-la!


        

Aquest petit vídeo ja fou compartit, al mateix dia, en el grup, molt actiu,  de Wassap  " Companys de la Seu". Si encara no en formeu part i hi esteu interessats, podeu contactar amb el seu gestor l'Antonijoan, al telef.  607.73.03.11.

Tenim noticies, que el diumenge 18 de desembre a la tarda, a l'esglèsia de S. Sebastià de Nou Barris, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal.  Reserveu-vos aquesta data. Confirmarem més endavant tot el programa, quan el Tito ens el trameti.



TROBALLES

En Lluís GARRIGA, primari de 1945, ens ha fet arribar aquestes fotografies que penjarem a l'àlbum Altres Cursos.

 En unes, podeu contemplar  el silenci  de l'oratori vuit i  sentir la frescor del claustre acabat de regar.
En una altra hi veiem al famós auxiliar Coyo vigilant, des de l'entarimat ,a l'arrenglerada mainada de lluent clatell. Observant amb atenció, s'ha pogut identificar la closca del nostre company i amic, en Josep Anton Serrano: el penúltim de la segona filera de l'esquerra. Es confirmarà?
Ah! i la fama de l'auxiliar ?  Haurem d'esperar que sigui la una de la matinada per a poder desvelar-la, quan els nens se suposa que estaran al llit... i tindran la sort de no dormir al seminari.
I de la fotografia de  l'excursió no en sabem gran cosa. A veure si algú ens pot ajudar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada