28/1/12

HO ENDEVINEU ?


No es tracta de trobar les vuit diferències, és més difícil :
 qui són aquests personatges i qui era el propietari de la vespa ? 



RESPOSTA CORRECTA !!   Felicitats Arcadi, tens a la teva disposició un petit transistor passat de contrabando.  

Home, jo crec que la Vespa serà més aviat d'un dels capellans que surt a la foto, el de la dreta, que crec que és Mn. Porta (l'altre és Mn. Jordana, crec). En tot cas, no solament era famosa la Vespa de Mn. Rourera, que ho era i molt, sinó també la de Mn. Porta ("Moies, saca la Vespa!!") (El Moies era l'enxufat-matxaca-sotssecretari de Mr. Porta, que era el secretari del Seminari). 
Pot ser?

Salut,
Arcadi Pejuan

2 comentaris:

  1. La vespa era del Profesor Mossèn Roura, i la tenia aparcada al pati del Seminari Major. Nosaltres, els que fèiem Primer de Filosofia, el José Martín, que és el meu germà, el Miguel Zambudio, que era un Sant, el Joan Solsona, una màquina en Matemàtiques, i jo mateix, que –segons deien- era qui sabia més Llatí que ningú, ens vàrem divertir moltíssim, agafant la vespa i portant-la al primer pis del Seminari Major.

    Mossèn Roura és, i era, un excel•lent Professor i una gran persona. Que Déu el conservi per molts anys.

    Una abraçada per a ell, i també per a tots vosaltres.

    Antonio Martín Ortiz

    ResponElimina
  2. Home, jo crec que la Vespa serà més aviat d'un dels capellans que surt a la foto, el de la dreta, que crec que és Mn. Porta (l'altre és Mn. Jordana, crec). En tot cas, no solament era famosa la Vespa de Mn. Rourera, que ho era i molt, sinó també la de Mn. Porta ("Moies, saca la Vespa!!") (El Moies era l'enxufat-matxaca-sotssecretari de Mr. Porta, que era el secretari del Seminari).
    Pot ser?

    Salut,
    Arcadi Pejuan

    ResponElimina